Üres zsebbel álmodozni a karácsonyi ajándékozásról?

Az utóbbi években a karácsonyi ajándékozásról már álmodni sem mertem.

Üres zsebbel a halászléhez való halat is csak messziről nézegettem az üzletek polcain. De így volt ez más ünnepeken és a hétköznapokon is.

Nem sokkal egy karácsony előtti napon meglátogatott a barátnőm. Évekkel ezelőtt munkánk kapcsán találkoztunk és jó barátság alakult ki közöttünk. Időnként összejöttünk egy kávéra, jókat beszélgettünk a sikereinkről, de mostanában már szinte csak a kudarcokról tudtunk beszélgetni, amit a munkánk során tapasztaltunk. Mindketten ingatlanközvetítők vagyunk, és a válság rányomta bélyegét a mi szakmánkra is. Bevételeink szinte teljesen elmaradtak, hiába dolgoztunk éjt nappallá téve.

Barátnőm ennek ellenére vidáman érkezett, gondtalannak látszott. Táskájából elővett egy kis tasakot, és forró vizet kért. Kíváncsian figyeltem, mit tesz. Olyan szenzációs ízű kávét készített, hogy még órák múlva is a számban éreztem az ízét! A kávét lassan kortyolgattuk, közben barátnőm említett pár szót valami ganodermáról, sok-sok pénzről, és sikerről. Nagyon lelkesen beszélt a jövőjéről, a javuló anyagi helyzetéről, a “csodakávéjáról” és az egészségről. Csak röviden tudtunk beszélni, de mielőtt elváltunk, még megmutatta az új kávés weboldalát, és már el is viharzott.

Magamra maradva sok minden kavargott a gondolataimban. Mi a fene az a ganoderma? Mitől más, és mitől olyan egészséges ez a kávé? Hogyan segíthet ez az egész abban, hogy az ő szörnyű anyagi helyzete megoldódjon? Nekem is rengeteg megoldásra váró problémám van! Segíthet ez rajtam is? Interneten beütöttem a keresőbe a titokzatos “ganoderma” szót és csak olvastam, olvastam… Olyan hihetetlennek tűnt, hogy mennyi mindenen képes változtatni a ganoderma, ez a csodálatos gyógynövény! Éreztem, hogy nekem ez kell! Ki akartam próbálni.

Már hívtam is a barátnőmet, aki ezután bemutatott egy ismerősének. Sok kérdésemre választ kaptam tőle, hogy mit kell tennem azért, hogy megoldódjanak a problémáim, és igazán meggyőzően azzal biztatott, hogy ezeket én is mind meg tudom csinálni. Döntöttem, mert világossá vált számomra, hogy bárki képes rá, és még befektetés sem kell hozzá, merthogy éppen ez volt a legnagyobb gondom! Kitöltöttük a tagsági regisztrációt, és kedvezményes áron haza vihettem az én saját első doboz ganodermás kávémat. Nagyon boldog voltam, és elégedett, mert megtettem az első lépést az anyagi és egészségi helyzetünk megváltoztatásához. Ott, akkor a karácsonyi halászlére szánt kevés pénzemet költöttem a regisztrációra és a kávéra, de tudtam, hogy a jövőnk érdekében teszem. Barátnőm ismerősétől – aki egyben a mentorom is lett – azóta minden segítséget megkapok, hogy közelebb kerülhessek álmaim megvalósításához és az anyagi függetlenséghez. Sanyi, a mentorom kiváló tanító, rendkívül megbízható ember, szívesen tanulok tőle.

Nagy öröm számomra, hogy ma már a megszerzett tudásommal én segíthetek a rászorulókon és ez jó érzéssel tölt el!

A világ minden tájáról már 8 országból csatlakoztak  egyre növekvő csapatomhoz.  Úgy haladhatok céljaim felé, hogy közben másokat segíthetek egy jobb, egészséges élethez, mert csak akkor tudok jól keresni, ha a hozzám csatlakozókat sikeressé teszem és ők is jól keresnek! Termékeinkkel és az üzleti lehetőséggel már sok ismerősömnek és ismeretlennek segíthettem megváltoztatni egészségi vagy anyagi helyzetét. Gondold át, Te kinek tudnál segíteni!? Olyan ingyenes eszközökkel dolgozunk, amit évek során teszteltek és mindenkinek működött. Neked is fog! A DXN ehhez szenzációs, és ingyenes egyedi hátteret biztosít minden regisztrálónak.

Ha úgy döntesz Te is, hogy egy kipróbált, jól működő rendszerhez akarsz csatlakozni, itt regisztrálhatsz >>>>>

Évek teltek el a csatlakozásom óta. Most éppen egy újabb karácsonyra készülődünk.

Itthon már szinte minden készen áll az ünnepi fogások elkészítéséhez és az ajándékozáshoz. Örömmel és nagy várakozással nézünk elébe az ünnepeknek, tudom, ez lesz a legemlékezetesebb!

A DXN most induló, korszakalkotó lehetőségével, a Dynamic Start Programmal (DSP) új utak nyílnak meg számunkra és a hozzánk csatlakozók számára, amely gondtalan életet biztosíthat bárkinek.

Ha folyamatosan azon töröd a fejed, hogyan javíthatnál az anyagi helyzeteden, légy határozott és hozz egy jó döntést! Ha jókedvű csapatunkban szeretnél velünk dolgozni, csatlakozz Te is hozzánk most!

Segítünk neked, hogy megváltoztasd az életedet, hogy egészséges, minőségi életet élhess az egész családoddal, mert fontos számunkra, hogy javítsunk az emberek életminőségén és egy szebb jövőképet adhassunk mindenkinek. TE IS MEGÉRDEMLED!

A DXN Dynamic Start Program ehhez biztosít óriási lehetőséget. Egy hétszámjegyű összeget és azonnali pénzkereseti lehetőséget már illik komolyan venni!

Miért hiszek a Network Marketingben? Mert óriási lehetőség, hogy szabaddá, anyagilag függetlenné válhassak, hogy minden nap ünnep lehessen számomra, és a legtöbbet adhassam azoknak, akiket igazán szeretek!

Ha úgy döntesz, hogy csatlakozol hozzánk, mert szeretnél együtt dolgozni velünk, biztos lehetsz benne, hogy minden segítséget megkapsz tőlünk térítésmentesen, hogy a hátralévő életedben minden problémád megoldódjon!

Dönts helyesen! Regisztrálj MOST! >>>

Both comments and pings are currently closed.

Kommentek lezárva.

Powered by WordPress | Designed by: SharePoint | Thanks to Virtual Server, Business Email Hosting and Project Server

DXN Ganoderma kávé