Munkatársakat keresek

csapatmunka

FIGYELEM! FIGYELEM! Munkatársakat keresek! Kismamák, nagymamák, dolgozók és párjaik, KINEK SEGÍTSEK?

Először azt hittem, hogy olyan munkát találtam, amit majd egyedül is meg tudok csinálni, és rengeteget keresek vele. Aztán kiderült, hogy ez nem megy anélkül, hogy olyan emberekkel vegyem körül magam, akik segítségre szorulnak. NE IS KERESS, ha olyan HŐS vagy, akinek NEM KELL SEGÍTSÉG!

Nekem is jól jött volna, mikor még a főnököm mondta meg, hogy mit csináljak. Ennél mindig TÖBBRE VÁGYTAM! Amit eddig elértem az életemben, mindenért magam küzdöttem meg. Nem is jutottam vele túl messzire. :) Az meg, hogy egy multi cégnél legyek vezető, legvadabb álmaimban sem gondoltam volna! Mondtam is a férjemnek, húzzunk a nadrágszíjon, mert az ő nyugdíjának kell elégnek lenni mindenre, nekem már úgysem lesz.

Aztán jött a barátnőm, hogy ő úgy döntött, belevág egy új munkába, mit szólnék, ha együtt kezdjük el? KICSIT MEGIJEDTEM, de megnyugtatott, hogy segít. Lelkemre kötötte, hogy csak annak beszéljek a munkáról, aki nem akar veszíteni és sok pénzt akar keresni. Na ezzel nem is volt baj, mert csak ilyen ismerőseim voltak! Azt tudni kell a munkáról, hogy még soha senkit nem ért benne anyagi veszteség.

Ez néhány évvel ezelőtt történt, amikor is jó páran elkezdtek velem dolgozni. Volt aki nem akarta elhinni, hogy segítek neki (jó érzés, hogy mégis BÍZTAK BENNEM). Nem mertem megmondani, hogy még én is csak most kezdtem, de nekem is segítettek azok, akik nálam többet tudtak a munkáról, és hamar megtanultam mit kell csinálni. (Még jó, hogy NEM KELL különleges képességgel rendelkeznem, csak tovább adni azt, amit tőlük tanultam.) Tavaly már 3 munkatársam bizonyosodott meg róla, hogy csak úgy jutnak előre, ha segítenek a többieknek. Ők lettek az ÚJ VEZETŐIM. Az utóbbi időszakban már nekik is többen jelezték, hogy velük akarnak dolgozni.

Na így már SOKKAL JOBBAN ÉRZEM MAGAM! Most, hogy már csapatban dolgozunk, egy a célunk: segíteni az új munkatársaknak. Kell a fenének a GYES, a minimálbér, vagy az a kis nyugdíj, ha ezzel a munkával EXTRA PÉNZT kereshetünk!

JELENTKEZÉS MUNKATÁRSNAK: www.immunerositokave.dxn.hu/tagsagi_szerzodes

Jelige: Ez nem állás, hanem HALADÁS!

Both comments and pings are currently closed.

Kommentek lezárva.

Powered by WordPress | Designed by: SharePoint | Thanks to Virtual Server, Business Email Hosting and Project Server

DXN Ganoderma kávé