Miért kezdtem el építeni a DXN kávéüzletet?

Évtizedek óta nem engedhettem meg magamnak, hogy nyaralni menjek, pedig nagyon vágytam rá! Úgy harminc évvel ezelőtt a munkahelyemen lehetőség adódott, hogy a cégem üdülőjében vállalhattam szezonális munkát a Balatonnál. 23 éves voltam, akkor még vidéken éltem, 250 km-re a Balatontól. Kihasználva a lehetőséget, talán 3-4 éven keresztül ezután minden nyarat ott töltöttem. Sokkal keményebben kellett dolgozni, mint otthon, mégis örömmel vállaltam, ez volt egyben a nyaralás is. Szezon végén azonban mindig vissza kellett utaznom a munkahelyemre, és robotolhattam tovább. Évekig egy helyen dolgoztam, a fizetésem mégsem emelkedett, nem tudtam előrelépni az életemben.

Munkahelyet és otthont váltottam, mint sokan mások. A fővárosban kezdtem új életet, vállalkozó lettem. Megtapasztaltam a szabadságot, önállóságot, a sikereket és a kockázatokat is. A vállalkozói lét minden nehézségét átéltem, a hiteleken, a többmilliós befektetésen keresztül a piaci és gazdasági helyzet változásából következő balsikerig. A szakmai képzések, a helyiség bérlet, alkalmazottak tartása, az eszközök beszerzése, fenntartása, a reklámok, mind rengeteg pénzt emésztett fel.

Változtatni akartam, anyagi biztonságot, jólétet, szabadságot, és végre nyaralást! Állást kerestem, de haladásra vágytam. Ekkor talált rám a DXN lehetőség, amit egy barátnőm mutatott meg. Egy jóízű ganodermás kávé mellett beszéltük meg a részleteket. Nem dolgoztam még soha MLM-ben, elég hiányos információim voltak ezzel kapcsolatban. Félretéve előítéleteimet, azonnal belevágtam, mert a kávé meggyőzött, és a lehetőség, hogy megváltoztathatom az életemet. Már tudom, hogy életem legjobb döntését hoztam, amikor csatlakoztam a DXN-hez és elkezdtem foglalkozni a Network Marketinggel!

DXN Immunerősítő Ganoderma kávé

Ez egy zseniális üzleti modell, ahol drága reklámok helyett az én sikerembe fektet a cég. A közvetlen értékesítés rendkívül egyszerű üzlet, melyhez nem szükséges főiskolai vagy egyetemi végzettség, nincsenek alkalmazottak, sem hatalmas költségek, nem szükséges üzleteket fenntartani. Ezért olyan fantasztikus! A Direkt Értékesítők Szövetsége a közelmúltban ünnepelte fennállásának 100. évfordulóját, ezért egy kipróbált, szilárd, valódi üzlet, amely már bizonyított. A DXN-nel egy kulcsrakész üzletet kaptam a kezembe, amit alacsony költségen, csupán 5000 forinttal tudtam elkezdeni. A Network Marketing hihetetlen előnyöket hordoz magában, mint például szabadság, rugalmasság, pénzügyi lehetőség, barátságok, és mesés növekedési lehetőséget. Nem kell ingázni a munkahelyre, ezzel időt takarítok meg, és csökkentem a költségeket. Én szabom meg, hogy mikor dolgozok, előre megtervezhetem az életemet, és ezt bármikor megváltoztathatom. Több időt tölthetek a családommal.

Csikós Ilona - DXN Ganoderma Kávé

Azért kezdtem el építeni a kávéüzletemet, hogy kiegészítsem az ingatlanközvetítői jövedelmemet, ma már biztos vagyok benne, hogy a legmerészebb álmaimat is túlszárnyalja, amit elérhetek vele.  Szeretek szép és értékes ingatlanokkal foglalkozni, de mennyivel jobb lenne a sajátjaimmal! Minden vágyam, hogy sikeres ingatlan befektetőként
térjek vissza a piacra. Meg vagyok róla győződve, hogy a DXN-nel ezt is megvalósíthatom!

A befektetett időmmel arányos a pénzügyi növekedés is. Arról beszélek, amit szeretek, ezért kapok jutalékot, fantasztikus bónuszokat, ami hihetetlen ösztönző tud lenni. Így jutalmaz a DXN a jól végzett munkámért. És nem csak bónuszokat kapok, hanem elismerést is. Legjobban azt szeretem a munkámban, hogy úgy érek el sikereket, miközben másokat is segítek boldoggá, sikeressé tenni. Sikereinket együtt ünnepeljük a kirándulásokon, képzéseken. Egyik legnagyobb jutalmam üzletem építésében a kialakult barátságok. A Network Marketing csodás lehetőségeket biztosít a személyes és szakmai fejlődésre. A saját üzletemet építem magamnak, mégsem vagyok egyedül, mert kiváló szponzorvonal segít a munkámban. A DXN minden tagja részére professzionális képzési rendszert biztosít ingyenesen, ezzel segít a személyiségfejlődésben és szakmai növekedésben. Úgy keresek egyre többet, ahogy tanulok. A személyes és szakmai fejlődés lehetősége egyértelműen megfizethetetlen számomra.

Miért hiszek a Network Marketingben? Mert óriási lehetőség, hogy szabaddá, anyagilag függetlenné válhassak, hogy minden nap nyaralást jelenthessen számomra! Gyere velem, nyaraljunk együtt Ha úgy döntesz, hogy csatlakozol hozzánk, mert szeretnél együtt dolgozni velünk, biztos lehetsz benne, hogy minden segítséget megkapsz tőlünk térítésmentesen, hogy a hátralévő életedben minden problémád megoldódjon!

 Dönts helyesen! Regisztrálj MOST! >>>

 REGISZTRÁLOK!

Töltsd ki a regisztrációs lapot, vásárolj legalább egy terméket, és kezdd el építeni (opcionális) a saját üzletedet. Vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megmutassam mit kell tenned a sikeredért!

 

Both comments and pings are currently closed.

Kommentek lezárva.

Powered by WordPress | Designed by: SharePoint | Thanks to Virtual Server, Business Email Hosting and Project Server

DXN Ganoderma kávé