Home

egeszsegNapjainkban egyre inkább törődnek az emberek egészségükkel. Korunk egyik legelterjedtebb egészségügyi problémája az elsavasodás. A helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a környezeti ártalmak, negatív gondolatok, stressz, mind hozzásegítenek az elsavasodáshoz, mely számtalan súlyos betegség kialakulásához vezethet.

Testünk lúgos környezetben működik ideálisan.

Életmódváltással hatékonyan védekezhetünk testünk elsavasodása ellen.

Egyre többen hívják segítségül a régi, bevált gyógynövényterápiákat egészségük helyreállításában, megőrzésében. A gyógynövényeket az emberek évezredek óta használják betegségeik kezelésére. Generációkon keresztül megőrzött tudomány segítségével, a gyógynövényekben rejlő lehetőségek újbóli felismerésével hatékonyan megelőzhetők a betegségek, karbantartható immunrendszerünk.

ganoderma-gyogygombaA hagyományos orvosi eljárásokat kiegészítve, vagy a betegségek megelőzésére hatékonyan alkalmazható segítség lehet a Ganoderma gomba, mely a világ leglúgosítóbb gyógynövénye, és mindenki fogyaszthatja csecsemőtől az aggastyánig.

Rendszeres fogyasztásával megerősíthetjük immunrendszerünket, ezáltal ellenállók leszünk a betegségekkel szemben. Ezt a csodálatos gyógygombát évezredek óta ismerik, írásos emlékek több ezer éves múltra tekintenek vissza, melyek bizonyítják, hogy Kínában már időszámításunk előtt ismerték, ahol a halhatatlanság növényének is hívják. Már az egyiptomiak is használták. Akkor még az uralkodók kiváltsága volt fogyasztása, csak számukra volt hozzáférhető, melynek spirituális erőt tulajdonítottak, és hittek benne, hogy életük meghosszabbítását segíti elő. A Ganoderma rendszeres, terápiás fogyasztása a keleti gyógyászat tapasztalatai alapján ígéretes eredményeket nyújt a rákkezelésben. Japán, és kínai klinikai kísérletek támasztják alá daganatellenes tulajdonságait, hogy ez a növény képes elpusztítani a rákos sejteket, valamint pozitív segítség lehet a hagyományos terápia mellett. A daganatos betegségek sugár és kemoterápiás kezelésének nemkívánatos, káros mellékhatásait hatékonyan csökkentheti. Támogatja a szervezetet, hogy ellenálljon az erős kezeléseknek.

A hagyományos kínai orvoslás elmélete szerint javasolt a Ganoderma magas koncentrációját tartalmazó kivonat fogyasztása.

Néhány cég egyszerűen csak őrli ezt a növényt, és árusítja azt por formájában. Néhányan csúcstechnológiai extrakciós módszert használnak, és Ganoderma kivonat, eszencia formájában forgalmazzák, mint a DXN, mely Malajzia első számú Ganoderma termelő vállalata, első számú MLM cége, de ebben a világon is az előkelő 25. helyet foglalja el.

A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy mindennapos fogyasztási (élvezeti) cikkhez, a kávéhoz keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó Ganoderma gombából kivont hatóanyagot, mely így nem fog kimaradni a mindennapi életünkből.

ganoderma-kave-erzi-a-kulonbseget

A DXN a világ legnagyobb Ganoderma termelő vállalata, saját kézben lévő ültetvényekkel, és a termékek saját hálózaton belüli értékesítésével.

A vállalatot 2003-ban Dr. Lim Siow Jin alapította, aki számos elismerés birtokosa, pl. Albert Schweitzer díjas, Teréz Anya díjas, az alternatív gyógyászat doktora, a ganoterápia professzora. A DXN termékeit 140 országban, több mint 4 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap. Törzsvásárlói hálózatához már 20000 orvos is csatlakozott, hogy a termékekkel hozzásegítse az embereket gyógyulásukhoz. Az európai piac 2009. tavaszán nyílt meg a DXN Ganodermás termékei előtt, magyarországi központtal, ahonnan a környező országok kiszolgálása is történik. Az indulás óta már számos európai ország csatlakozott, és ezek száma folyamatosan emelkedik. Jelenleg 50000 csatlakozott törzsvásárló fogyasztja a termékeket rendszeresen az európai hálózatban.

Miért maradnál ki ebből az óriási lehetőségből, amit a DXN kínál fogyasztóinak?

windows-google-skype-facebookGondold csak el, milyen hatalmas összegre tettél volna szert, ha a számítógép, vagy a mobiltelefon, a Windows, Google, Facebook, Skype megjelenésekor jelen vagy, vagy Te indítod el, és minden használó után 1 forintot kapsz? Mertél volna gondolni rá akkor?

Nos, a DXN is erről szól! Ha időben, már a kezdeteknél ott vagy, és Te is a szájreklám eszközét használva terjeszted a DXN kiváló termékeit, az egészséges, lúgosító kávét, megosztod másokkal terméktapasztalataidat, az információkat a cégről, a termékekről, és az ebben rejlő üzleti lehetőségről, akkor óriási szeletet kaphatsz ebből a forgalom után képződött jutalomtortából. A DXN hálózatában szinte közvetlen kapcsolat van a termelés és a fogyasztó között, így nincsenek reklámköltségek, kimaradnak a haszonlépcsők, az így termelődött extraprofitot a terméket fogyasztók, és az általuk csatlakozott új tagok között osztják szét.

kavezas

 

Ezért jövedelmed akkor is termelődik, ha újabb és újabb tagok ismerik meg általad a termékeket, és vásárolnak a cégtől, így folyamatosan növekvő passzív jövedelmeddel elérheted a hőn áhított szabadságot, anyagi függetlenséget.

Olyan ez, mint a jól ismert legenda szerint a sakk és a brahmin története, aki találmányáért jutalmul, az unatkozó indiai rádzsától első hallásra jelentéktelennek tűnő fizetséget kért, mindössze annyi búzaszemet, amennyi a sakktábla kockáira a következő szabály szerint képletesen rátehető: az első kockára egy, a másodikra kettő, a harmadikra négy, vagyis az előzőnek mindig duplája. Hamar kiderült, hogy ennyi búza nem is terem a Földön.

sakk-brahmin

 

Ily módon sokszorozódhat meg a Te jutalékod is.

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről a kávéról és az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, vedd fel velünk a kapcsolatot!

csikos-ilona-dxn

Ha nem akarsz lemaradni életed legnagyobb lehetőségéről,

csatlakozz hozzánk!

kezdj-el-penzt-keresni-te-is

Powered by WordPress | Designed by: SharePoint | Thanks to Virtual Server, Business Email Hosting and Project Server

DXN Ganoderma kávé