Gyémánt vezető lettem – Valódi sikertörténet

Ma a tévében megnéztem a Forma-1 mexikói futamát, melynek győztese Nico Rosberg lett, aki a háromszoros világbajnok Lewis Hamilton előtt ért célba. A múlt heti Amerikai Nagydíjon második helyezést elért versenyző akkor láthatóan csalódott, most azonban szárnyalt a boldogságtól, hogy ő nyerte a futamot. A közönség lenyűgöző volt, Rosberg felhőtlenül élvezte az ünneplést, lubickolt a népszerűségben. Jó volt látni az örömét!

Természetes emberi érzések ezek, mindenkinek jól esik az elismerés legyen akár Forma-1-es versenyző, vagy egy egyszerű átlagember.

Hasonló örömöt éreztem, amikor a reggeli kávézás közben benéztem a webirodámba, és a sikeres munkatársak között megláttam a nevemet. Öt évvel ezelőtt, mikor csatlakoztam a DXN-hez, még olyan távolinak és hihetetlennek tűnt, hogy én is meg tudom csinálni. Nagy álmom vált valóra, elértem a gyémánt vezetői szintet, amit annak köszönhetek, hogy Balázs Kati munkatársam és párja Rudi – akivel együtt építik az üzletüket – elérték a Star Agent szintet. Csapatukkal együtt 4500 csoportpontot gyűjtöttek a kezdetektől fogva. Ők a hatodik Star Agent vezetőm az üzletemben.

dxn-gratulalok-kati1

Tiszta szívből gratulálok! További sok sikert!

Cégünk európai vezetői köszöntöttek a webirodámban, hogy elértem a Star Diamond szintet, ez volt az első elismerése a munkámnak. Az ezzel járó gyémántkitűzőt a decemberi Üzletépítők Napján vehetem át, ünnepélyes keretek között. Gyémánt minősülésemmel egy magasabb szintre léphettem a teljes anyagi függetlenség felé vezető úton. Hogy örömömet megosszam ismerőseimmel, erről írtam is egy bejegyzést a blogomban.

sd

Nagy esemény ez az életemben, komoly állomáshoz érkeztem a kávéüzletemben, ami komoly anyagi elismeréssel is jár. Gyémántjövedelemmel akár egy munkahely is kiváltható.

intranet

Fantasztikus érzés, hogy csapatunkból 3 név is szerepelt a sikeres munkatársak között. Azzal, hogy gyémánt lettem, már összesen hét gyémánt vezetőt szponzorálnak mentoraim, Bussy Sanyi és párja Szövetes Évi, így ők Executive Triple Diamond szintre minősültek.

Nagy boldogság volt egész nap fogadni a gratulációkat! Szinte felrobbant a Facebook üzenőfalam a rengeteg elismeréstől, amit a több ezer barátomtól, ismerőseimtől, és DXN-es munkatársaimtól, vezetőktől kaptam – társvonalakról is – a világ minden tájáról. Egész nap özönlöttek a jókívánságok a közösségi oldalon, telefonon, üzenetben egyaránt. Mindenki örült a sikerünknek. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy még a malajziai központunk nemzetközi marketing igazgatója is kinyilvánította elismerését. Egy hagyományos vállalkozásnál ez nem annyira szokványos. Ott a vezetők nem örülnek annak, ha valaki elindul felfelé a ranglétrán, legtöbbször féltik a pozíciójukat, azért.

A hálózatépítés egészen más! A hálózatépítés csapatmunka, örülünk egymás sikereinek, hiszen nekünk vezetőknek is érdekünk fűződik hozzá, hogy a munkatársaink sikeresek legyenek. Éppen ezért vagyok én is büszke a felsővonalamra, az európai hálózat vezetőire, – Kócsó Lacira és Böczkös Istvánra – akik elhozták Európába a DXN-t, Vesszős Judit barátnőmre és szponzoromra, aki megmutatta nekem az üzletet, Bussy Sanyira és párjára Szövetes Évire, akik csodálatos mentoraim, szívesen tanulok tőlük. Büszke vagyok a munkatársaimra, a nagyszerű csapatunkra!

Hálás vagyok érte, hogy ilyen remek emberekkel dolgozhatok együtt.

Szeretnék minél több, nálam nehezebb helyzetben lévő embernek segíteni, megmutatni hogyan érhetnek el a DXN-nel egy jobb életet.

Ha te is szívesen lennél gyémánt csapatunk tagja, és dolgoznál velünk, vedd fel velem a kapcsolatot!

Azonnali regisztrációhoz kattints ide!

dxn-elmenyeim-diohejban

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Hozzászólok

*

Powered by WordPress | Designed by: SharePoint | Thanks to Virtual Server, Business Email Hosting and Project Server

DXN Ganoderma kávé