A ganoterapeuta válaszol

A ganoderma gyógygomba széles körben hatékony. A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű „gyógynövényként” tekintenek a ganodermára, és az ázsiai tradicionális orvoslás fontos eleme. Malajziában mások a jogszabályi feltételek az egészségre utaló állításokkal kapcsolatban, mint itt, Európában. Ganodermás termékeink Európában élelmiszerek, étrend-kiegészítők, személyes higiéniai termékek.

A DXN malajziai központja nagy hangsúlyt fektet a terméktámogatásra. Ha érdekel, hogy bizonyos betegségek esetén kínálhat-e megoldást a ganoderma panaszaidra, lehetőséged van közvetlenül a malajziai felsővonalunktól tanácsot kérni, angol nyelven. Konkrét kérdéseidet felteheted e-mailben Jane Yau malajziai ganoterapeutánknak. Emailcíme az intranetben megtalálható.

Jane Yau az Egyesült Királyságban szerezte diplomáját, regisztrált állami ápoló és regisztrált szülésznő. Képzett közegészségügyi ápoló Malajziában. 1976 óta dolgozik ápolási szakterületen. Tapasztalatait Angliában onkológus ápolóként, az anyák és gyermekek egészségvédelme területén, egészségügyi oktatásban, és az egészségmegtartó és betegséget megelőző táplálkozás területén szerezte.

Jane Yau - A ganoterapeuta válaszol

Jane Yau ganoterapeuta

13 éve alkalmazza a ganoterápiát, saját gyógy- és wellness központja van Malajziában. Megbízható tudását, magas szintű ismereteit a ganoderma gyógygombáról 2001 óta alkalmazza a gyakorlatban. (Jane-t 79 éves édesapja betegsége késztette arra, hogy a DXN ganodermát hívja segítségül, felépülni a stroke-ból).

Jane küldetése: megismertetni a világon minden emberrel a Ganoterápiát, megmenteni az emberiséget a degeneratív betegségektől, az egészségtudatosság létrehozása a korai halálozás megelőzése érdekében, és az életminőség folyamatos javítása.

Jane Yau korábban daganatos betegségben szenvedő betegek ellátásában szerzett több évtizedes tapasztalatot az onkológiai gyógyítás területén. Immár 13 éve a ganodermát alkalmazza jelentős eredményekkel Malajziában.

Egy rendkívül égető kérdéskörnek, a daganatos betegségek szakértőjének tekintik a világban. A tisztelet kijár Jane-nek, hiszen betegek sora bizonyítja az általa alkalmazott terápia hatékonyságát.

Jane a DXN legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező ganoterapeutája. Az egész világon ismert és elismert DXN előadó. Több ezer európai DXN fogyasztónak segített az elmúlt öt évben – a legkülönbözőbb egészségügyi problémák esetében – a DXN termékeivel.

Dr. Lim ganodermakutató orvos, Ganotherapy the miraculous king of herbs (angol nyelvű) könyvecskéjét itt olvashatod lapozható formátumban, melyből megtudhatod, hogyan használják Malajziában a ganodermát. (kattints a képre!)

Ganotherapy the miraculous king of herbs - by Dr. Lim Siow Jin Ph. D.

A ganodermáról szóló füzet magyar nyelvű, illusztrált, 2. kiadása megvásárolható a webáruházunkban (A pecsétviaszgomba – Ganoderma lucidum, összeállította: Dr. Szabó László Gy., Dr. Babulka Péter, Fődi Attila)

Elektronikusan, lapozható formában itt olvasható, vagy letölthető: http://static.dxneurope.eu/hu/termekismertetok/ganoderma/

 

Powered by WordPress | Designed by: SharePoint | Thanks to Virtual Server, Business Email Hosting and Project Server

DXN Ganoderma kávé