A DXN

Mostanában egyre több ganodermás cég jelenik meg a piacon.

Ez azt jelenti, hogy JÓ ÜZLETBEN VAGYOK, mert csak azt másolják, ami működik.

Szerencsés helyzetben vagyok, mert a világ legnagyobb ganodermás cégénél dolgozok!

A DXN A VILÁG LEGNAGYOBB GANODERMA KÁVÉT GYÁRTÓ VÁLLALATA

A DXN gyógyszerészeti gyár világszínvonalú berendezéseivel az első ganoderma feldolgozó gyár, ahol étel és italtermékeket állítanak elő. A DXN ganoderma ültetvénye a legnagyobb Malajziában, mely kielégít minden, a Környezetvédelmi Minisztérium által támasztott követelményt. A DXN küldetése, hogy biztosítsa a csúcsminőségű termékek gyártását, és a vállalat termékei megfeleljenek a legmagasabb nemzetközi szabványnak.

A DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak ízfokozókat, mesterséges színezéket, tartósítószert. Termékeit 160 országban több, mint öt millió törzsvásárló fogyasztja. A DXN szigorú minőség-ellenőrzésű termékeivel az egész világra kiterjedő csatlakozási rendszert biztosít minden törzsvásárló részére.

Ha nem csak egészséges kávét fogyasztanál, hanem némi passzív jövedelemre is szert tennél, csatlakozz a DXN többszintű értékesítési rendszeréhez.

Ha egészségesebben akarsz élni, meg akarod változtatni életedet, anyagi helyzetedet, csatlakozz a DXN fogyasztók törzsvásárló táborához és teremtsd meg anyagi függetlenségedet!

A DXN Ganoderma ültetvénye

A DXN ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény Malajziában, és a legelső, amelyik megkapta a MS ISO 14001:2004 tanúsítványt a Lloyd’s Minőségbiztosítótól 2000 júliusában. Ez a tanúsítvány is biztosítja, hogy az összes ganoderma művelési folyamat megfelel a MS ISO14001:2004 szabványnak, és kielégít minden, a Környezetvédelmi Minisztérium által támasztott követelményt. 2007 novemberében a Mezőgazdasági Minisztérium akkreditálta a DXN Lingzhi ültetvényt a Malajziai Biotervbe, ami azt jelenti, hogy megfelel az MS1529:2001 szabványnak és az Okleveles Bioültetvény követelményeinek is.

A DXN gyógyszerészeti gyár 34.000 négyzetméteren terül el és világszínvonalú berendezésekkel szerelték fel. Ez az első ganoderma feldolgozógyár Malajziában ami megkapta a TGA (Gyógyhatású Termékek Nyilvántartásba Vétele) oklevelét az Ausztrál Egészségügyi Minisztériumtól és a Lloyd’s Minőségbiztosítótól megkapta a MS ISO 9001 2000 oklevelet 1999 szeptemberétől.A legelsők között kapta meg a GMP (Jó Gyártási Gyakorlat) oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától.

A két DXN kávé feldolgozó gyár a 42.000 négyzetméteres beépített területtel és világszínvonalú létesítményekkel ahol étel és italtermékeket állítanak elő.

A DXN újonnan alapított gyára kozmetika részlegből, valamint gyümölcslé és enzim gyártó részlegből áll. A kozmetikai termékek gyártása megkapta a GMP oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától 2007 augusztusában. Ez a gyár hozzávetőlegesen 70.000 négyzetméteres területen fekszik.

A DXN Marketing a legelső MLM vállalat, amelyik elindította az “Egy Világ – Egy Piac” koncepciót, ami lehetővé teszi bármely országból származó disztribútornak, hogy közvetlenül szponzoráljon új disztribútort helyi vagy nemzetközi szinten. A DXN, Malajzia piacvezető MLM exportőre. A kutatás és fejlesztés a DXN küldetése, hogy biztosítsa a csúcsminőségű termékek gyártását. Ez a DXN közös erőfeszítése a kutatás fejlesztésében oda vezetett, hogy a vállalat termékei megfelelnek a legmagasabb nemzetközi szabványnak és annyira természetes eredetűek amennyire csak lehetnek. DXN Holding Bhd. Laboratórium Osztálya 2006. július 17-én megkapta a MS ISO/IEC 17025 Akkreditációs Oklevelet a műszaki megfeleléséért, meghatározott műveleti hatóköréért és a laboratórium minőség kezelőrendszerének működéséért. A kutatás fejlesztés szintén kihangsúlyozza a DXN hosszútávú célkitűzését, hogy elsődleges fontosságúnak tekinti a környezetbarát gyakorlatot és emberi egészséget a gyártás minden fázisában.

KEDVES OLVASÓ!
Ha Te is részt szeretnél venni egy világhírű cég munkásságában, amely a Te egészségedre és anyagi stabilitásodra, jólétedre is hatással lehet, itt regisztrálhatsz!>>>>>

 

 

Powered by WordPress | Designed by: SharePoint | Thanks to Virtual Server, Business Email Hosting and Project Server

DXN Ganoderma kávé