Én és a DXN

csikos-ilona-dxn Kezdő voltam a hálózatépítésben, amikor elkezdtem a kávéüzletemet, de már akkor láttam a lehetőséget a DXN-ben, ezért óriási lelkesedéssel vágtam bele. Én is elkövettem a kezdők hibáját, hogy az összes ismerősömet meg akartam győzni arról, hogy csak a DXN és a ganoderma jelenthet megoldást minden problémájukra. Nem értettem, hogy miért nem látják azt, amit én a termékekben, vagy az üzleti lehetőségben. Ezzel azt értem el, hogy az ismerőseim egyre furábban néztek rám.

TANULTAM A HIBÁIMBÓL

Eltelt pár hónap, mire rájöttem, hogy a VALÓDI MLM egyáltalán nem így működik! Korábban, amikor valaki megkeresett hálózatépítéssel, mindenki nyomulós volt, be akart szervezni mindenáron, azt hittem, nekem is ezt kell tennem, hogy belépőim legyenek. Csak azt felejtettem el, hogy az én reakcióm is az volt ezekre, hogy mint a sündisznó, összegömbölyödve, tüskéket meresztve elgurultam a támadóim elől! A DXN üzlet egészen más! Ebben az üzletben nincs nyomulás, senkit nem kell meggyőzni semmiről. Egy csésze egészséges kávét mindenki szívesen elfogyaszt. Aki hajlandó kipróbálni a kávéinkat, a saját tapasztalatai győzik meg.  Családommal már fogyasztottuk a termékeket, ám ki kellett várni, hogy megérkezzenek a terméktapasztalatok. Hónapról-hónapra jöttek a pozitív tapasztalatok, közben folyamatosan képeztem és képzem magam, tanulom a Network Marketing szakmát, és okulva a hibáimból már nem rontok rá az ismerőseimre ezzel a fantasztikus lehetőséggel, amit a DXN-ben megtaláltam.

NEM GYORSAN KELL MEGGAZDAGODNI, HANEM NAGYON!

Nyitott, pozitív gondolkodású embereket, új kapcsolatokat kerestem, és most már tudatosan kezdtem el építeni az üzletemet. Ez több időmbe telt, mert ugye tudod, egy messziről jött ember azt mond, amit akar… Igen nagy hátrány, hogy az európai szabályok szerint gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményekre nem lehet gyógyhatással hivatkozni. A ganodermát Ázsiában, a tradicionális gyógyászatban hivatalosan alkalmazzák a daganatos betegségek kezelésében, erről számos független klinikai tapasztalat olvasható az interneten, de én Európában élek és itt a termékeink élelmiszerek, táplálék-kiegészítők, amit szerencsére a ganoderma nem tud. Munkámhoz kiváló online eszközök állnak rendelkezésemre, amit a DXN minden tagnak ingyenesen biztosít, és az internet. Új ismerőseim bizalommal fordulnak hozzám és rábeszélés nélkül hajlandók kipróbálni a termékeinket. A ganoderma függetlenül attól, hogy éppen melyik földrészen fogyasztják, teszi a dolgát.

A SIKER KULCSA

Sok időt elpazaroltam a hibás gondolkodásommal, és ezen mindenképpen változtatni akartam. A hálózatépítés kiváló lehetőség erre! Rendszeresen olvasom azokat az önképző, személyiségfejlesztő könyveket, melyekből megtanulhatom, hogyan válhatok csapatom legjobb vezetőjévé. Ahhoz, hogy továbblépjek az életemben, rendkívül fontosnak tartom a képzéseket, ezért jelentkeztem a Bánhidi Tréning sorozatra. A hét hónapon keresztül tartó képzés keretében havonta két napos vezetőképzésen veszek részt. Trénereim segítenek megszerezni a képességet, hogy többet tudjak kihozni az életemből, hogy könnyebben haladjak a siker útján és segíteni tudjak csapatom tagjait sikeressé tenni. Részt veszek az online képzéseken, és a szemináriumokon, mert a DXN csapatban pozitív emberek között, pozitív gondolatokkal jobb emberré válhatok, és így sokkal jobban érzem magam. Meggyőződésem, hogy nagyobb önismerettel, önbizalommal könnyebben tudom alakítani a sorsomat és a lehetséges legjobbat hozhatom ki magamból. Semmi nem állhat törekvéseim útjába!

OTTHONRÓL A NEMZETKÖZI ÜZLETBE

Ma már szerencsésnek mondhatom magamat, mert nem én keresem meg az embereket, ők találnak rám az interneten. A világ minden tájáról, már hét országból vannak csatlakozóim. Olyanok, akikkel soha nem találkoztam, soha nem jártam azokban az országokban, mégis regisztráltak hozzám önállóan a weboldalaimon keresztül, és rendszeresen fogyasztják a termékeinket, ami nagyon fontos, hiszen a jutalékom a termékforgalomból származik. Tartom velük a kapcsolatot, megismertetem velük a termékeinket, és segítem őket a regisztrációban, a vásárlásban, stb. Aki meglátja az üzleti lehetőséget is, minden segítséget megkap tőlem és vezetőimtől, hogy sok pénzt kereshessen a saját kávéüzletében.

A KITŰZÖTT CÉL ELÉRÉSE ÁLDOZATTAL JÁR

Rengeteg olyan ország van, ahol még hivatalosan nincs DXN iroda, ha ott meglátja valaki a lehetőséget, piacnyitóként óriási hálózatot építhet. Legutóbbi példa erre Spanyolország, és Andrea, aki kevesebb mint két év kemény munka után vált az ottani DXN hálózat legsikeresebb vezetőjévé. Kitartóan dolgozott, alig volt jövedelme a kávéüzletből, éjt nappallá téve azon munkálkodott a családjával együtt, hogy egyszer sikeres emberré váljon. A bizalom kölcsönös volt, Ő bízott a DXN-ben és a termékekben, de legfőképpen önmagában, hogy képes megváltoztatni az életét, és ezért a DXN-től is megkapta az elismerést. Ma már havi 400 új belépő van Spanyolországban!

AZ ANYAGI JÓLÉT MINDENKINEK ELÉRHETŐ

Professzionális, online hálózatépítést támogató eszközeink tökéletesen alkalmasak arra, hogy Te is óriási nemzetközi hálózatot építhess! Az európai piac, és a magyar is kiaknázatlan még, hiszen közel 50 ezer regisztrált tagunk van, és gondolj bele, ehhez képest hány millió kávéfogyasztó! Te is szívesen részesednél ebből az üzletből? Sorra nyílnak meg az országok, és mindig vannak újabb lehetőségek. Svédország, Dánia, Hollandia, Norvégia, Franciaország, Lengyelország, Anglia… (nem sorolom tovább!), ahol már vannak kisebb-nagyobb fogyasztói csoportok, de ezekben az országokban még nincs olyan tagja a hálózatunknak, aki vállalkozói-vezetői hozzáállással vezetőjévé válhatna a DXN hálózatának. Óriási lehetőség arra, hogy neked legyen a legnagyobb DXN hálózatod ezekben az országokban, amellyel biztosíthatod egész hátralévő életedben az anyagi jólétedet!

Számos sikertörténet, pozitív példa van előttem, ezért vagyok olyan biztos abban, hogy jó irányban haladok. Meggyőződésem, hogy szükségük van az embereknek a termékeinkre, a ganodermára, mert az egészség mindenkinek a legfontosabb. Egyre többen csatlakoznak csapatunkhoz, akik az egészségükön vagy anyagi helyzetükön akarnak változtatni, és komolyan gondolják, hogy dolgozni akarnak, kitartóak, lelkesek, hisznek önmagukban és a tapasztalataiknak. Aki kipróbálja a termékeinket, megbizonyosodhat a ganoderma gyógygomba áldásos hatásairól.

Jó szívvel ajánlom PRÓBÁLD KI Te is! Nem fogsz csalódni!

Azon dolgozunk, hogy minden európai országban megismertessük a ganodermát, és a legnagyobb DXN fogyasztói hálózatot hozzuk létre, ehhez KERESÜNK MUNKATÁRSAKAT. Ha szívesen dolgoznál velünk, keress minket a Kapcsolat oldalon!

HOZZ EGY JÓ DÖNTÉST, mielőtt más indítja el az országot, és legyél Te egy piacnyitás előtt álló országban egy élvezeti cikkeket forgalmazó hálózat vezetője!

A tagsági regisztrációdat érdemes MOST megcsinálnod és termékeket is ITT tudsz rendelni! A GLS posta házhoz szállítja neked. >>>

 

Powered by WordPress | Designed by: SharePoint | Thanks to Virtual Server, Business Email Hosting and Project Server

DXN Ganoderma kávé