Bezzeg a DXN!

50-szazalek-akcioNem tudom, Te hogy vagy vele!? Én a bevásárlásaimat mindig a pénztárcámhoz igazítom. Figyelem az akciókat, és mikor melyik multicégnél van kedvezmény, ott vásárolok, mert így rengeteget spórolhatok. Ez elég macerás a napi fogyasztási cikkeknél, mert nem tudok mindent egy helyen megvenni, és több időt vesz igénybe. Márpedig az idő pénz, és én spórolni akarok!

Egy ideje azonban változtattam a vásárlási szokásaimon. Vannak olyan termékek, amiket egy helyen még ennél is kedvezőbben tudom beszerezni. Családom rendszeresen fogyaszt kávét, kakaót, teát, gabonapelyheket, egészséges ételeket, italokat. Rajtunk kívül is világszerte még rengeteg ember teszi ugyanezt, de talán még többen vagyunk, akik rendszeresen tisztálkodunk. Szappant, fogkrémet, tusfürdőt, hajsampont használunk, és különféle kozmetikai termékeket.

Soha nem gondoltam arra, mielőtt rátaláltam a DXN-re és elkezdtük a termékeit fogyasztani, hogy ezekhez a minden nap használatos termékekhez ingyenesen is hozzá lehet jutni. Soha nem ajánlotta fel még egyetlen multi kereskedelmi cég, hogy vásároljam meg nála ezeket a termékeket, és akkor a családunk által elfogyasztott mennyiség nem kerül pénzembe. Nem ajánlotta fel még soha azt sem, ha nála vásárolok rendszeresen, és ezt a rokonaimnak, szomszédaimnak, ismerőseimnek is elmondom, és ők is elmondják az ismerőseiknek, hogy milyen jók a termékei, és ők is elkezdenek ott vásárolni, akkor ezért még fizetnek is. Sőt! Minél több embernek mondom el, hogy milyen jók ezek a termékek, a multi annál többet fizet. Nem! Soha nem mondott ilyet egyetlen multi sem!

Bezzeg a DXN! Életemben először a DXN cégnél tapasztaltam ilyet. Mióta rendszeresen a DXN márkás termékeket vásárolom, ezek már nem kerülnek pénzembe, és lelkesen osztom meg mindenkivel ezt a nagyszerű hírt, hogy mások is hozzájuthassanak ingyenesen. Viszonzásul a hűségemért a DXN cég fizet nekem is, és bárkinek, aki tovább adja ezt a fantasztikus lehetőséget.

Arra biztatlak, próbáld ki Te is a DXN termékeket!

Spórolhatsz a vásárlásaiddal és, ha szólsz az ismerőseidnek is, pénzt is kereshetsz.

Rajtad múlik, hogy mennyit, ez attól is függ, hány embernek mondod el!

Untitled 33

 

Lehet, – bár kétlem – hogy Te nem akarsz pénzt megtakarítani. Azért mégse dögöljön meg a szomszéd tehene! 😀 Érted, ugye?

Szóval, ha Te továbbra is a multiknál akarsz vásárolni, tedd azt, csak gondolj közben az ismerőseidre, akik örülnének, ha spórolhatnának, vagy jól jönne nekik a jövedelemkiegészítés. Oszd meg velük a hírt, nehogy kimaradjanak a nagy lehetőségből!

Akkor meg végképp ne hallgasd el az információt, ha ismersz valakit, aki nagyon unja már, hogy minden hó végén pénzhiánnyal küzd, és olyan munkát szeretne találni, amivel nagyon sok pénzt lehet keresni!

Mi éppen ilyen embereket keresünk! Szólj neki, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Untitled 31

Both comments and pings are currently closed.

Kommentek lezárva.

Powered by WordPress | Designed by: SharePoint | Thanks to Virtual Server, Business Email Hosting and Project Server

DXN Ganoderma kávé